SchilderijenArt
FotobehangArt
KinderkamerArt
KinderkamerArt

Winkelwagen:

0 Producten - 0,-
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Welkom bij Kinderkamerart.nl

Klant winkelbeoordelingen

Willie

Willie

Date: 9 december 2019
  • Hoeveel sterren geeft u GroepArt
  • Keurig verzorgd gestuurd. Zichtperiode is prettig.

Wim

Wim

Date: 18 november 2019
  • Hoeveel sterren geeft u GroepArt
  • Dit was mijn eerste bezoek en aanschaf bij GroepArt. Deze eerste ervaring is mij ronduit goed bevallen. Er is een grote diversiteit aan aangeboden artikelwn. Je zoekopdracht beperken door gebruik te maken van filters is eenvoudig in gebruik en geeft voldoende afbakening van het gezochte product. Bestelproces eenvoudig en de verzending is van zeer hoog niveau. Dusdanig (houren kist) dat het product (glazen schilderij) onmogelijk kan besxhadigen. Snelheid van leveren is conform gedane belofte. Ook dat de levering van benodigde producten om product op te hangen wordt geleverd, inclusief een duidelijke uitleg. Overall ervaringen dusdanig dat ik binnenkort wederom op zoek zal gaan naar een mooi glazen schilderij voor in de woonkamer.

anke

anke

Date: 8 november 2019
  • Hoeveel sterren geeft u GroepArt
  • wij zijn heel tevreden met ons mooie glas schilderij.
    de service,levering en verpakking waren top.
    de keuze is heel groot.
    dit was de 2e keer dat we bij jullie een schilderij bestelden.
    wij zijn super tevreden.

    mvg. anke meuwese

Linda

Linda

Date: 1 november 2019
  • Hoeveel sterren geeft u GroepArt
  • Superleuk schilderij (canvas). Keurig verpakt. Helemaal top.

Sharon mejia

Sharon mejia

Date: 14 oktober 2019
  • Hoeveel sterren geeft u GroepArt
  • Super maar kan eigenlijk nog beter zie via ali ecpres daar zijn ook best veel foto behang speciale fotos die ik mis op uw website jammer. Wij hebben bij u veschillende b e hang vlies gekocht zijn er teveden mee ook service en afhandeling. Groetjes sharon ps hoop dat u uw collectie uitbreid.

  • Zijn er producten die u mist in het assortiment van GroepArt
  • Super maar kan eigenlijk nog beter zie via ali ecpres daar zijn ook best veel foto behang speciale fotos die ik mis op uw website jammer. Wij hebben bij u veschillende b e hang vlies gekocht zijn er teveden mee ook service en afhandeling. Groetjes sharon ps hoop dat u uw collectie uitbreid.

Diane

Diane

Date: 13 oktober 2019
  • Hoeveel sterren geeft u GroepArt
  • Goede en snelle levering. Schilderij staat prachtig, kleuren zijn mooi!

L. Sichtman

L. Sichtman

Date: 11 oktober 2019
  • Hoeveel sterren geeft u GroepArt

  • Prima kwaliteit, zijn er blij mee!
    Moesten alleen even goed puzzelen, want er stonden verder geen aanwijzingen of nummers op de banen ivm de volgorde van het fotobehang.
    Maar buuten dat dik tevreden.

mevr, B

mevr, B

Date: 8 oktober 2019
  • Hoeveel sterren geeft u GroepArt
  • Zijn zeer tevreden, bestelling geplaatst en binnen 6 dagen werd het fotobehang bezorgt, goede beschrijving erbij en net genoeg behangplaksel.Het fotobehang was makkelijk te plakken en het staat geweldig.

Theo

Theo

Date: 30 september 2019
  • Hoeveel sterren geeft u GroepArt
  • Duidelijke site en goede levering!

Ellen

Ellen

Date: 29 september 2019
  • Hoeveel sterren geeft u GroepArt
  • Super gaaf behang..
    Mijn zoontje is echt blij met zijn voetbalkamer!!!
    Er zat behangplaksel al bij dus super makkelijk..

MW

MW

Date: 22 september 2019
  • Hoeveel sterren geeft u GroepArt
  • Mooi schilderij voor een goede prijs. Goed en zorgvuldig verpakt en snelle levering.

Artikelen 1 tot 11 van 560 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 51